Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Krubb Bangkok

„Strata czasu” zrecenzowana przez Johna

Bangkok, Tajlandia w dniu 2022-09-21

„To fajna sauna, ale kompletna strata czasu, kiedy tam byłem. Poszedłem na ich specjalną „noc orgii”, myśląc, że to będzie jak impreza o manii, ale byłem rozczarowany, gdy dowiedziałem się, że to po prostu duża impreza...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Masaż Lorenzo

„Inny od innych masażystów” recenzowany przez Gianluca

Turyn, Włochy dnia 2022-09-21

„Nie wiedziałem, czego się spodziewać, ale czytając inne recenzje, chciałem spróbować masażu prostaty. Moim zdaniem Lorenzo jest bardzo profesjonalnym masażystą, ale jednocześnie bardzo przyjaznym. Miło było też porozmawiać z hi...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Masaż Lorenzo

„Sugerowane przez znajomego” zrecenzowane przez Thomas

Turyn, Włochy dnia 2022-09-19

„Zasugerował mi znajomy. Miejsce jest bardzo czyste, Lorenzo jest bardzo mądry, byłem bardzo zadowolony.”. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Pielęgnacja ciała Cloud Nine

„Wspaniały masaż” recenzowany przez Tima

Singapur w dniu 2022-09-18

„Deszcz jest niesamowity. Mam nadzieję, że sprowadzę go do domu. Wysoce rekomendowane. Potrafi robić niesamowite rzeczy własnymi rękami i nie tylko”.... czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Krubb Bangkok

„Nie przyjazny dla farangów” zrecenzowany przez Paula

Bangkok, Tajlandia w dniu 2022-09-18

„To urocze miejsce, piękny wystrój, ale w ogóle nieprzyjazne dla ludzi z Zachodu. Weź własny ręcznik, ponieważ ten, który oferują, nie przykryłby godności myszy.”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Pielęgnacja ciała Cloud Nine

„Bardzo przyjemne miejsce” recenzowane przez James

Singapur w dniu 2022-09-17

„Świetnie się bawiliśmy w spa. Oboje zdecydowaliśmy się na pakiet 90 minut, który z pewnością zapewnił nam odpoczynek i relaks przed długim lotem. Serdecznie polecamy personel (zwłaszcza ...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Klub Dziesięciu Mężczyzn

„Wspaniała chwila w Ten Mens Club, Skin Nite” zrecenzowana przez Kenny

Singapur, dnia 2022-09-17

„Mam wspaniały moment w Ten Mens Club, skin Nite w każdą środę i sobotę. Spotkał go tam podczas nocy skórnych.”. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Pielęgnacja ciała Cloud Nine

„Obsługa pierwszej klasy” zrecenzowana przez Low

Singapur w dniu 2022-09-16

„Przyjechałam dzisiaj do Cloudnine na 140 minutowy masaż ciała + peeling + sauna. To pierwszy raz, kiedy przychodzę do ich salonu masażu. Lokal jest naprawdę duży i ma swoją prywatną przestrzeń. Możesz przyjść i spróbować. Umówiłem się...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Klub Dziesięciu Mężczyzn

„Ładne i nowo wyremontowane miejsce na spotkanie z nowymi przyjaciółmi” zrecenzowane przez Davida

Singapur, dnia 2022-09-15

„Ładne i niedawno odnowione miejsce na spotkanie nowych przyjaciół w Ten Mens Club. Łatwy dostęp. W pobliżu stacji MRT Outram Park. Dobrze się bawiłem rozmawiając z uroczym facetem w Ten Mens Club ”.. czytaj więcej

Mężczyzna masażysta Stambuł
Męski masażysta Stambuł Masaż

„Jest zdecydowanie bardzo uprzejmy i zatroskany” w recenzji Jeanette

Stambuł, Turcja 2022

„Poczułem ulgę w każdej części mojego ciała. Bora jest zdecydowanie bardzo uprzejma i zatroskana. Zrobiłem sesję masażu w hotelu, w którym się zatrzymałem i było to dla mnie bardzo wygodne. Miałem godzinny masaż całego ciała i...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Pielęgnacja ciała Cloud Nine

"Wspaniałe usługi SPA w Centralnym Obszarze" recenzowane przez Tae

Singapur w dniu 2022-09-13

„Jestem bardzo zaskoczona tak fantastycznymi usługami SPA z Cloud Nine. Wypróbowałem zabieg terapii ciała z dodatkowym świecowaniem uszu i peelingiem ciała, a ceny są rozsądne. Z doskonałymi usługami również od tamtego...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Pielęgnacja ciała Cloud Nine

„Wspaniałe obiekty SPA z fantastycznymi usługami” recenzowane przez JJ

Singapur w dniu 2022-09-12

„Miejsce jest przestronne i bardzo dostępne. Mają zespół profesjonalnych terapeutów, którzy są bardzo gościnni i zorientowani na obsługę. Nigdy nie żałuj, że odwiedziłem ich podczas mojego pobytu.”. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Klub Dziesięciu Mężczyzn

„Has Enjoyed Myself At Ten Mens Club” zrecenzowany przez Martin

Singapur, dnia 2022-09-12

„Bardzo dobrze się bawiłem w Ten Mens Club. Spotkał tam uroczego faceta. Dał swój plakat. Jest tam wielu ładnie wyglądających i wspaniałych facetów.”. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Klub Dziesięciu Mężczyzn

„Ładne, czyste i cudowne miejsce do przyjemności” recenzja Jason

Singapur, dnia 2022-09-12

„Ładne, czyste i wspaniałe miejsce do zabawy. Personel tutaj jest przyjazny i pomocny. Mogę tu spotkać uroczych facetów! Nie mogę się doczekać mojej kolejnej wizyty wkrótce ”.. czytaj więcej

Il Barattolo

„Zamknięte w niedzielę” recenzowane przez Yuval

Bolonia, Włochy w dniu 2022

„Według strony, w weekendy bar jest otwarty do 2 nad ranem. Poszedłem w niedzielę około 11:30 i było zamknięte…”.. czytaj więcej

Masaż tantryczny
Masaż tantryczny

„Wspaniałe wprowadzenie do tantry” zrecenzowane przez Efren

Lizbona, Portugalia 2022

„Z wielką miłością i uznaniem piszę tę recenzję dla José. Będąc nowicjuszem w tantrze, José był wyjątkowy, ponieważ poświęcił czas na nawiązanie ze mną kontaktu i przeprowadzenie mnie przez cały proces. Naprawdę miałam piękny występ...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Pielęgnacja ciała Cloud Nine

"Musisz odwiedzić z profesjonalnymi usługami" zrecenzowany przez Digi

Singapur w dniu 2022-09-10

„Obszar jest bardzo przestronny i pod względem lokalizacji jest dostępny. Czyściutko i ładnie urządzone z konceptami SPA. Naprawdę cieszę się z mojej wizyty, ponieważ zespół jest bardzo gościnny i profesjonalny...”. czytaj więcej

Terapia Bananowa
Terapia Bananowa

"Postaw masażer kiedykolwiek!" zrecenzowany przez Abdu

강남구, Korea Południowa w dniu 2022-09-10

„Bardzo sprytny i wie, co robić, po prostu zrelaksuj się i wszystko będzie dobrze!”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
TANK

„Najlepsza usługa” zrecenzowana przez B

Seul, Korea Południowa w dniu 2022-09-08

„K był bardzo miły i delikatny. Mówi biegle po angielsku, żebym nie czuła się niezręcznie podczas sesji. Na pewno skontaktuję się z nim ponownie, kiedy wrócę do Seulu. Gorąco polecam!”.. czytaj więcej

Pensjonat z widokiem na palmy
Pensjonat z widokiem na palmy

„Pan” zrecenzowany przez Alfredo

Luz-Lagos, Portugalia dnia 2022

"Stupenda Villa con piscina e un terrazzo con vista panoramica, 1 km e mezzo da Luz .Totalmente rinnovata con stile i eleganza pari a hotel di Lusso da Jonas e Thomas due ragazzi Svedesi trasferitisi qui 2 anni fa ....". . Czytaj więcej

Masaż tantryczny
Masaż tantryczny

"Prawdziwe doświadczenie Tantry!" zrecenzował Jim

Lizbona, Portugalia 2022

„Jose (Tantra) Odwiedziłem Jose na 2-godzinny masaż tantryczny i doświadczenie przeszło wszelkie oczekiwania. Jose ma prawdziwe i głębokie zrozumienie prawdziwej Tantry. Staje się naprawdę zanurzony w energii i mocy Tant...”.. czytaj więcej

Masaż tantryczny
Masaż tantryczny

„Profesjonalny i prawdziwy” zrecenzowany przez Jorge

Lizbona, Portugalia 2022

„Miałem dwie sesje z Jose. Jest otwarty, przyjazny i spokojny. Zaszczepia zaufanie i ma pocieszającą i empatyczną ciepłą energię. Jego pewność siebie i spokój ocierają się o ciebie. Czuję się szczęśliwy, że go spotkałem.”. czytaj więcej

Sauna Ogień
Sauna Ogień

„Moje ulubione miejsce. Dużo akcji” zrecenzował Bart

Warszawa, Polska w dniu 2022-09-02

„Moje ulubione miejsce w Warszawie. Sauna jest idealnie czysta i duża, z dużą ilością miejsca do pływania. Moje ulubione dni to piątek i niedziela. Najlepiej po 8:30. Ludzie w każdym wieku, najczęściej w wieku 40-XNUMX lat, ale także zmęczeni...”.. czytaj więcej

D SPAradise Spa dla mężczyzn
Spa D Lite

„Miłe i relaksujące doświadczenie” zrecenzowane przez Johnny

Singapur, dnia 2022-08-31

„Mając miłe i relaksujące doświadczenie. Masażysta jest bardzo doświadczony i uroczy.”. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Duma Kambodży (POC)

„Wielki pokaz DRAG” zrecenzowany przez Dennis

Phnom Penh, Kambodża w dniu 2022-08-31

„Personel baru bardzo przyjazny i uprzejmy. Właściciel to świetny facet. Drag show był jednym z najlepszych, jakie tu widzieliśmy. Królowe są świetnymi wykonawcami. Wrócimy ponownie, gdy przyjedziemy następnym razem. ”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Przyjaciele

„Najlepiej strzeżony sekret w chch” zrecenzowany przez Alex

Christchurch, Nowa Zelandia w dniu 2022-08-30

"Wysoce zalecane. Miałem wiele spotkań, a palarnia była ciepła i przytulna. Świetne miejsce na spędzenie deszczowego dnia. Ja też zaszalełem i kupiłem trochę zabawek. Dobra jakość. Proszę protekcjonalnie, serdecznie witamy.”. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Miejsce RMBS

„SHR z doskonałą obsługą” zrecenzowany przez A

Singapur, dnia 2022-08-30

„Poszedłem do Adricka, aby wykonać leczenie SHR. Adrick jasno wyjaśnił, jak działa zabieg, czego można się spodziewać w trakcie i po zabiegu. Nie było agresywnej sprzedaży, tylko bardzo doradcze podejście, które...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Sauna MACHO

„Aktualizacja, sierpień 2022” zrecenzowana przez KKJ

Bangkok, Tajlandia w dniu 2022-08-30

„Miejsce wygląda dobrze, czysto i prosto. Nie jest dobre dla ludzi, którzy chcą ćwiczyć. Lepiej iść na spotkanie lub zabawę. 1 piętro to recepcja. Drugie piętro to szatnia i łazienka z prysznicem oraz część dzienna z bezpłatną zimną wodą pitną....”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Hotel Kings Court

„Polecane” zrecenzowane przez Michaela

Praga, Czechy w dniu 2022-08-29

„Po prostu zatrzymaliśmy się tu na tydzień i zdecydowanie polecam. Hotel był oszałamiająco piękny, znajdował się na tętniącym życiem placu publicznym, był w odległości spaceru od wszystkiego. Miniapartament był bardzo elegancko zaprojektowany, c...”.. czytaj więcej

Travel Gay · Najnowsze recenzje użytkowników
Shuang Spa

„Dobry masaż i obsługa !!” sprawdzone przez MMT

Singapur, dnia 2022-08-29

„Poszedłem tam na godzinny masaż i peeling ciała 1 tygodnie temu. Wszedłem ze sztywną górną częścią pleców. Masaż był bardzo dobry. Ucisk był idealny, aby zregenerować napięcie w moim ciele.Dziękuję Jacob.”. czytaj więcej